Contact

Laat van je horen!

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over onze supverhuur, lessen of andere activiteiten? Wil je meer informatie over onze tarieven of beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons! 

Ons team van ervaren suppers staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke supervaring!

Let op: we zijn niet gevestigd in de drukke binnenstad van Leiden, maar in het groene Oegstgeest. Je kunt ons bereiken met een ontspannende fietstocht van 10 minuten vanuit het centrum van Leiden, een heerlijke wandeling van ongeveer 40 minuten, of een snelle autorit van slechts 5 minuten. 

+31 71 234 0050
info@suppenaanderijn.nl
Oude Rhijnhofweg 7, 2342 BB in Oegstgeest

SUP-Board FAQ

FAQ over sup-board huren en gebruiken

In deze FAQ beantwoorden we de meest gestelde vragen over het huren, gebruiken en genieten van een sup-board!

Suppen – ook wel stand-up paddle boarding genoemd – is een watersport waarbij je op een board staat en jezelf voortbeweegt met behulp van een peddel. Het is een geweldige manier om te genieten van de natuur en te sporten tegelijkertijd!

Als je een sup wilt gebruiken, moet je deze van tevoren boeken via ons boekingsysteem. Controleer eerst de beschikbaarheid en kies dan de datum en tijd waarop je de sup wilt gebruiken. Vervolgens kun je betalen en de boeking bevestigen. Zorg ervoor dat je op tijd op onze locatie in Oegstgeest bent om je sup op te halen.

Onze suplocatie zit aan de Rijn bij de Oude Rhijnhofweg 7 in Oegstgeest. Het is hier vaak rustig en de rivier is lekker breed. En je kunt hier gratis parkeren.

Als je online een sup via Suppen aan de Rijn boekt, moet je je persoonlijke gegevens invullen en betalen om de boeking te bevestigen. Zodra je boeking is bevestigd, ontvang je van ons een bevestigingsmail met alle details van de boeking, zoals de datum en tijd, de locatie en de prijs.

Ja, om heerlijk te gaan suppen is het belangrijk dat je vooraf betaald wanneer je online een sup boekt. Dit is om ervoor te zorgen dat de sup voor jou beschikbaar is op de door jou gekozen datum en tijd. 

Het is niet moeilijk om te leren, maar het vergt wel wat oefening en balans. Je kunt het beste beginnen op rustig water en met breed supboard om je evenwicht te vinden.

Je hebt in ieder geval een supboard, een peddel en een leash nodig. Een wetsuit kan handig zijn als je in koud water gaat suppen.

Je kunt op veel verschillende plekken suppen bij ons in de buurt. We vertellen je er graag meer over! 

Ja, suppen is een geweldige work-out omdat het bijna alle spiergroepen in je lichaam gebruikt. Het is vooral goed voor het versterken van je core en het verbeteren van je balans.

Het is aan te raden om een les te nemen voordat je begint met suppen, maar het is niet verplicht. Bij suppen aan de rijn kun je een les boeken vanaf 8 personen. We helpen je graag met de juiste techniek, het vinden van je balans, maar ook de veiligheid op het water.

Dit hangt af van de temperatuur van het water en de omgeving. In koud water is het aan te raden om een wetsuit te dragen, terwijl je in warm water misschien wel in je zwemkleding kunt suppen. Zorg er wel altijd voor dat je jezelf goed beschermt tegen de zon.Als je om welke reden dan ook niet in staat bent om te gaan suppen op de datum en tijd die je hebt geboekt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We geven je graag de ruimte om een nieuwe afspraak in te plannen. Zo blijft jouw sup-reservering gewoon staan, maar mag je deze op een ander moment inwisselen, wanneer het jou uitkomt!