Over ons

OVER SUPPEN

Ontdek Oegstgeest, Leiden en omstreken vanaf het water

Met jarenlange ervaring (via Marike.life) en een passie voor watersporten, hebben wij alles in huis om jouw SUP-ervaring onvergetelijk te maken. Het personeel staat klaar om je te voorzien van deskundig advies over de beste plekken om te peddelen en geeft je tips over hoe je het meeste uit je SUP-ervaring kunt halen. Of je nu een beginner bent of een ervaren SUP-er, er is voor iedereen een geschikte board beschikbaar.

Of je nu komt met je collega’s, vrienden of familie, wij zorgen voor een stressvrije verhuurervaring. Van het ophalen van de boards tot het afzetten aan het einde van de dag, alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Dus waar wacht je nog op? Pak je zwemkleding en zonnebrandcrème en kom naar Oegstgeest om te genieten van de prachtige natuur op een SUP-board. Gegarandeerd een dag vol plezier en avontuur!

Onvergetelijk genieten

SUP-verhuur zonder stress in Oegstgeest!

Waarom is suppen toch zo ontzettend heerlijk? Misschien komt het door het gevoel van vrijheid dat je ervaart wanneer je op het water staat en de peddel door het water glijdt. Of misschien is het de rust en stilte die je omringt terwijl je jezelf voortbeweegt over het kalme water.

Met de zomer in aantocht is er geen betere manier om te genieten van de natuur in Oegstgeest dan met een SUP-board. Wij bieden de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een leuke en actieve manier om de zomer door te brengen.

SUP-Board FAQ

FAQ over sup-board huren en gebruiken

In deze FAQ beantwoorden we de meest gestelde vragen over het huren, gebruiken en genieten van een sup-board!

Suppen – ook wel stand-up paddle boarding genoemd – is een watersport waarbij je op een board staat en jezelf voortbeweegt met behulp van een peddel. Het is een geweldige manier om te genieten van de natuur en te sporten tegelijkertijd!

Als je een sup wilt gebruiken, moet je deze van tevoren boeken via ons boekingsysteem. Controleer eerst de beschikbaarheid en kies dan de datum en tijd waarop je de sup wilt gebruiken. Vervolgens kun je betalen en de boeking bevestigen. Zorg ervoor dat je op tijd op onze locatie in Oegstgeest bent om je sup op te halen.

Onze suplocatie zit aan de Rijn bij de Oude Rhijnhofweg 7 in Oegstgeest. Het is hier vaak rustig en de rivier is lekker breed. En je kunt hier gratis parkeren.

Als je online een sup via Suppen aan de Rijn boekt, moet je je persoonlijke gegevens invullen en betalen om de boeking te bevestigen. Zodra je boeking is bevestigd, ontvang je van ons een bevestigingsmail met alle details van de boeking, zoals de datum en tijd, de locatie en de prijs.

Ja, om heerlijk te gaan suppen is het belangrijk dat je vooraf betaald wanneer je online een sup boekt. Dit is om ervoor te zorgen dat de sup voor jou beschikbaar is op de door jou gekozen datum en tijd. 

Het is niet moeilijk om te leren, maar het vergt wel wat oefening en balans. Je kunt het beste beginnen op rustig water en met breed supboard om je evenwicht te vinden.

Je hebt in ieder geval een supboard, een peddel en een leash nodig. Een wetsuit kan handig zijn als je in koud water gaat suppen.

Je kunt op veel verschillende plekken suppen bij ons in de buurt. We vertellen je er graag alles over! 

Ja, suppen is een geweldige work-out omdat het bijna alle spiergroepen in je lichaam gebruikt. Het is vooral goed voor het versterken van je core en het verbeteren van je balans.

Het is aan te raden om een les te nemen voordat je begint met suppen, maar het is niet verplicht. Bij suppen aan de rijn kun je een les boeken vanaf 8 personen. We helpen je graag met de juiste techniek, het vinden van je balans, maar ook de veiligheid op het water.

Dit hangt af van de temperatuur van het water en de omgeving. In koud water is het aan te raden om een wetsuit te dragen, terwijl je in warm water misschien wel in je zwemkleding kunt suppen. Zorg er wel altijd voor dat je jezelf goed beschermt tegen de zon.Als je om welke reden dan ook niet in staat bent om te gaan suppen op de datum en tijd die je hebt geboekt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We geven je graag de ruimte om een nieuwe afspraak in te plannen. Zo blijft jouw sup-reservering gewoon staan, maar mag je deze op een ander moment inwisselen, wanneer het jou uitkomt!

Jaar ervaring
0 +
Bereikbaarheid
0 %
Suppers gingen je voor!
0 +